Open Site Navigation

De onderhoudspartner van Beelen Mobility

Autocentrum Beelen staat ruim 35 jaar bekend in Lisse en omgeving als een klantvriendelijk en vakkundig bedrijf met goede service. Als merkonafhankelijk autobedrijf voeren we onderhoud aan auto’s van alle merken tegen minimaal dezelfde, en vaak zelfs betere, condities dan een merkdealer. We zijn immers niet gebonden aan afspraken die merkdealers met hun leveranciers moeten maken.

Bij ons krijgt u uiteraard ook de gebruikelijke volledige fabrieksgarantie of BOVAG garantie en hebben wij alle kennis in huis om auto’s van alle merken professioneel te repareren/onderhouden.

Wij werken met de modernste apparatuur en wij monteren originele of A- kwaliteit onderdelen.

Bij Autocentrum Beelen kunt u terecht voor reparaties/onderhoud, (schade)reparaties, APK-keuringen, autobanden (winterbanden, zomerbanden én all-season banden) aan alle merken en types auto. Wij zijn aangesloten bij alle bekende branche organisaties zoals BOVAG en Erkend Duurzaam zodat wij optimale kwaliteit en service kunnen garanderen. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf aangesloten bij Leerbedrijf Innovam.

We hopen u graag te zien in onze werkplaats!

Autocentrum Beelen:

Hét adres voor auto onderhoud in de Bollenstreek

Jouw auto geef je natuurlijk niet zomaar uit handen. Deze laat je het liefst onderhouden door mensen die er écht verstand van hebben. Mensen met een passie voor auto’s. Onze Autocentrum Beelen merk-specialisten kennen jouw auto door en door en staan voor je klaar om deze te onderhouden zodat de auto in top conditie blijft. Of het nu gaat om een grote of kleine onderhoudsbeurt, een APK-keuring of het vervangen van banden. Bij Autocentrum Beelen ben je aan het juiste adres. Kies hieronder hoe we jou kunnen helpen. 

AUTOSCHADE HERSTEL
AIRCO ONDERHOUD & SERVICE
AFSPRAAK MAKEN

Schade is al vervelend genoeg, maar onze partners helpen u snel en vakkundig weer op weg en zorgen er voor dat uw auto weer als nieuw is.

Ook de airco heeft onderhoud nodig. Laat uw airconditioning nakijken waarbij het systeem wordt  gereinigd en de vloeistoffen worden bijgevuld.

U kunt direct een online afspraak maken, maar uiteraard ook ons klantencontact centrum bellen via 088 - 3360 088Email? Ook geen enkel probleem!

Via onze unieke haal- & brengservice halen wij uw auto op, zorgen dat deze weer tiptop in orde is en brengen hem weer netjes terug. Hoe fijn is dat!

HAAL- & BRENGSERVICE

ONZE DIENSTEN

AUTO SERVICE & ONDERHOUD
APK
AUTO REPARATIE
BANDEN VERKOOP & OPSLAG

Door preventief onderhoud voorkomt u verrassingen en kunt u gewoon onbezorgd doorrijden. Een kleine- of grote beurt volgens fabriekspecificaties.

De Algemene Periodieke Keuring (APK)  wordt uitgevoerd door onze RDW gecertificeerde keurmeesters op alle verplichte punten.

Helaas gaan auto's stuk. Wij begrijpen hoe vervelend dat is. Daarom zorgen wij er voor dat u snel weer kunt rijden én geven garantie op de reparatie.

Nieuwe autobanden? Of juist jonge gebruikte? Wissel van winterbanden naar zomerbanden of vv? Kan allemaal. Inclusief opslag van uw banden.