top of page

Auto reparatie

Autocentrum Beelen voert kleine en grote reparaties aan uw (bedrijfs)auto uit, welk merk dan ook. Als lid van de BOVAG-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven zijn wij Klasse 1 gecertificeerd en geven wij de zekerheid van drie maanden garantie op alle verrichte reparaties, inclusief arbeid en onderdelen.

Onze gediplomeerde monteurs repareren uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden. Autocentrum Beelen maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen, die specifiek voor uw auto bestemd zijn. De niet-originele onderdelenmerken zijn altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer, wat betekent dat die onderdelen standaard vanuit dezelfde fabriek als de originele delen in uw auto zijn gemonteerd.
 
Daarnaast krijgt u, na elk bezoek van uw auto aan onze werkplaats, van onze service adviseur een overzichtelijke checklist met eventuele opmerkingen overhandigd.

Auto reparatie
Reparatie nodig? Wij controleren eerst de auto en geven dan op basis van onze diagnose een offerte af, voordat we de reparatie gaan oplossen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Als we tijdens de werkzaamheden meerwerk tegen komen, bellen we altijd eerst voor we ermee aan de slag gaan. 

Autosleutel kwijt? Extra autosleutel nodig?
Wij hebben een apparaat waarmee sleutels zogenaamd ingeleerd worden. Een nieuwe autosleutel is snel geregeld! Naar de dealer gaan, is dus niet meer nodig. Met dit apparaat is het inleren van een trekhaak ook mogelijk.

De onderhoudspartner van Beelen Mobility

bottom of page