top of page

Banden

Met de juiste banden onder uw auto kunt u veilig autorijden; ze vormen immers het enige contact met de weg! Veiligheid, grip, stabiliteit, wendbaarheid en comfort zijn sleutelwoorden. Onze service adviseurs adviseren u graag over de juiste banden voor uw auto.

 

Bandenwissel

Het is veilig en dus verstandig dat u vanaf oktober tot en met april met winterbanden rijdt. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. Ook is de kans op aquaplaning kleiner. In veel Europese landen zijn zelfs winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden.

Opslag in het Beelen Bandenhotel

Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Wij regelen die opslag graag voor u in ons bandenhotel in Lisserbroek. En als uw banden in ons bandenhotel verblijven, dan nemen wij voordat de volgende bandenwissel er weer aankomt contact met u op voor een afspraak. Kunt u zorgeloos blijven rijden!

 

Driemillimetergrens

Voordat wij uw banden monteren, kijken wij natuurlijk eerst even hoe het gesteld is met het profiel. Mocht dat minder dan drie millimeter zijn, dan is het verstandig om aan nieuwe banden te denken. Bij ons kunt u kiezen uit alle bandenmaten en –merken, van A-merken zoals Goodyear, Dunlop, Michelin, Continental en Bridgestone tot budgetbanden. Wij doen u graag een passend voorstel. 

De onderhoudspartner van Beelen Mobility

bottom of page