top of page
  • Betaal alleen voor je gebruik

  • flexibel mobiliteits middel

  • reserveer via een app

Informatie voor projectontwikkelaars

Hoewel de details per persoon zullen verschillen, hebben de meeste mensen wel een idee van hoe de ‘stad van de toekomst’ eruit zou zien. Dat de rol van de auto hierin anders zal worden, is iedereen het wel over eens. Mobiliteit moet uitstootvrij zijn, het moet voor iedereen toegankelijk zijn en het moet niet ten koste gaan van de leefomgeving. Dit is de uitdaging waar projectontwikkelaars voor staan.

Beelen Mobility kan voorzien in flexibele vormen van mobiliteit waarbij wij onze expertise en ons netwerk kunnen inzetten om de kers op de taart te helpen zetten van nog te ontwikkelen bouwprojecten.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom deelmobiliteit of wil je een afspraak inplannen om de opties voor jouw gemeente, bedrijf of project te bespreken?

 

Neem dan contact op met onze expert op het gebied van deelmobiliteit, Tim Vanneste.

Nieuwe vorm van mobiliteit

Deelmobiliteit is een alternatieve vorm van autogebruik die past bij de behoeftes van nu.

 

Bij Beelen Mobility hebben we een car sharing concept ontwikkeld dat aan iedere situatie kan worden aangepast. In de eerste plaats betekent dit dat wij schone en comfortabele deelauto’s aanbieden die met een handige app kunnen worden gereserveerd, betaald en geopend. 

Voor onze deelauto gebruikers die een keer een grote vracht te vervoeren hebben (bijvoorbeeld bij een verhuizing) of voor langere tijd op pad willen (bijvoorbeeld voor een vakantie) hebben we aanvullende opties voor eenmalig gebruik. Per situatie wordt dan de mobiliteitsoplossing gezocht die het beste past.

Met de kennis die wij in huis hebben, kunnen we bovendien lokale initiatieven helpen opzetten en uitvoeren. Alleen door gezamenlijk de schouders eronder te zetten komen we als maatschappij verder, daar geloven wij in.

bottom of page