Open Site Navigation

Duurzame Missie

Bij Beelen Mobility hebben we een missie om een positieve impact te zijn op onze omgeving en de levens van de mensen waar we mee te maken hebben. Ook dieren en planten mogen van onze werkzaamheden niet te lijden hebben en zouden waar mogelijk zelfs moeten kunnen opleven. Niet hernieuwbare grondstoffen willen wij zo min mogelijk gebruiken en afval wordt voorkomen of hergebruikt. De zorg voor onze medewerkers staat in dit alles voorop, zowel binnen als buiten de muren van ons bedrijf.

We hebben een sterke overtuiging dat onze fysieke, geestelijke en financiële welzijn (en dat van ons bedrijf) niet overeind kan blijven als we niet zorgen voor onze omgeving. Duurzaamheid gaat in feite over toekomstbestendig zijn. En dat maakt het investeren in duurzame oplossingen zoveel logischer dan gedateerde processen voort te zetten uit gewoonte, angst of gemakzucht.

De kennis en kunde die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zetten we graag in om onze doelstelling ook buiten ons bedrijf te ondersteunen. Wij streven ernaar om zo min mogelijk niet hernieuwbare grondstoffen te introduceren in onze processen en afval ook niet als zodanig te beschouwen. Afvalstromen worden onderdeel van circulaire processen waarbij de impact op het milieu geminimaliseerd wordt.

© 2021 Beelen Mobility BV. Created by Etopia.nl

Contactgegevens
Bezoekadres

Gansoord 15
2165 BA Lisserbroek

Postadres
Postbus 145
2160 AC Lisse

Contact
Tel: 085-0211 777
Werkplaats: 088-336 00 88
E-mail: info@beelenmobility.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08.00-18.00 uur
Zaterdag:

10.00-12.00

 

Werkplaats receptie
Maandag t/m vrijdag:

07.30-18.00 uur

Snel naar:

Verkoop

Auto Lease

 

Short Lease

Verhuur

Onderhoud

Duurzaamheid

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

We houden u graag op de hoogte via onze Social Media kanalen en onze blog posts.

Nieuwsbriefje? Voor alle aanbiedingen en tips!

U bent geabbonneerd!