top of page
Open Site Navigation

Onze duurzame missie

Bij Beelen Mobility hebben we een missie om een positieve impact te zijn op onze omgeving en de levens van de mensen waar we mee te maken hebben. Ook dieren en planten mogen van onze werkzaamheden niet te lijden hebben en zouden waar mogelijk zelfs moeten kunnen opleven. Niet hernieuwbare grondstoffen willen wij zo min mogelijk gebruiken en afval wordt voorkomen of hergebruikt.

Om onze duurzame missie kracht bij te zetten hebben we ons in 2021 aangesloten bij de UN Global Compact. Hiermee hebben we ons gecommitteerd aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen en brengen we ieder jaar verslag uit van onze vorderingen.

We hebben een sterke overtuiging dat onze fysieke, geestelijke en financiële welzijn (en dat van ons bedrijf) niet overeind kan blijven als we niet zorgen voor onze omgeving. Duurzaamheid gaat in feite over toekomstbestendig zijn. En dat maakt het investeren in duurzame oplossingen zoveel logischer dan gedateerde processen voort te zetten uit gewoonte, onzekerheid of gemakzucht.

Behalve duurzaamheid, staat bij alles wat wij doen ook de zorg voor onze medewerkers hoog in de lijst van onze prioriteiten. Dit geldt zowel binnen als buiten de muren van ons bedrijf.

De kennis en kunde die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zetten we graag in om onze doelstelling ook buiten ons bedrijf te ondersteunen. Wij streven ernaar om zo min mogelijk niet hernieuwbare grondstoffen te introduceren in onze processen en afval ook niet als zodanig te beschouwen. Afvalstromen worden onderdeel van circulaire processen waarbij de impact op het milieu geminimaliseerd wordt.

Heb je ideeën of wil je actief bijdragen aan onze duurzame missie, dan horen we graag van je. We zijn te bereiken via e-mail: duurzaam@debeelengroep.nl en onze social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn).

bottom of page