Outlet Carlease

Strikt genomen staat een outlet voor een winkel die restanten en overjarige collecties (vaak dure merkkleding) ver onder de marktprijs aanbiedt. Maar voor Outlet Carlease geldt alleen het tweede gedeelte van deze zin. Want de auto’s van Outlet Carlease zijn wel spectaculair goedkoper maar niet overjarig.

Onze insteek

  • Het leasen van auto’s zou eigenlijk voor iedereen moeten kunnen. (Niet alleen voor fleetowners of voor kapitaalkrachtige ondernemers maar juist ook voor de kleine zelfstandige met de krappere beurs.)
  • Ook de particulier moet van gunstige leasevoorwaarden mee kunnen profiteren.

Einde aan prijsopdrijving

De oplossing is even simpel als slim:

  • Wij slaan alle tussenstations over en gaan rechtstreeks naar de fabriek.
  • Wij geven de leasemaatschappij, de dealer, de Nederlandse importeur, de Europese importeur het nakijken.
  • Wij kopen scherp in aan de poorten van de fabriek en neutraliseren daarmee de opslagen die deze partijen van oudsher aan elkaar doorberekenden (soms factor 2).

Outlet Carlease heeft voor u ‘the best of both worlds’. Aan de ene kant is er grote keuze uit topmerken en recente type auto’s. Aan de andere kant het spectaculaire prijsvoordeel door grootinkoop bij de fabriek. En dat prijsvoordeel gaat rechtstreeks naar u!

Rekenvoorbeeld

Een rekenvoorbeeld met een Renault Clio Estate:

Full Operational Lease  € 521,-
Outlet Carlease               € 443,-

Nog goedkoper

Maar het kan nog aantrekkelijker. Want naast de allernieuwste auto’s zijn er ook overjarige modellen te leasen. Deze specials van Outlet Carlease kan de klant nog eens tientjes per maand schelen. Dat telt aardig op in een jaar…

Kom naar onze Outlet Carlease showroom, kies uit en rij weg!