top of page

Shortlease De Engel Lisse

Een auto shortlease in De Engel Lisse was nog nooit zo dichtbij!​

​Flexibel wagenpark? Of een auto voor een tijdelijke periode? Of tijdelijk een extra wagen nodig? Beelen Mobility in Lisserbroek heeft alle soorten en maten shortlease! U kiezen uit een ruim assortiment personenauto's, SUV's, stationwagens en bestelbusjes (bedrijfsauto's). Zelfs elektrische auto's. De voertuigen in ons wagenpark zijn nooit ouder dan 5 jaar!

Heeft u haast? Last-minute huren? Het kan allemaal! Oók buiten de openingstijden staan wij voor u klaar. Wij zijn gemakkelijk via de A44 en N206 en het openbaar vervoer bereikbaar. 

Bedrijfswagen shortlease?

Beelen Mobility heeft de bestelbus die u nodig hebt in alle soorten en maten. Ook elektrisch!

Tijdelijk een auto nodig voor uw personeel? Extra busjes nodig voor een grote opdracht? Ook voor uw bedrijf hebben wij de perfecte huuroplossing of short-lease.

Onze belofte aan u!

  • Alle prijzen zijn ALL-IN, geen onverwachte tegenvallers!

  • Met één belletje of mailtje auto reserveren (ook last-minute)

  • Makkelijk inleveren

  • Scherpe tarieven

  • Altijd jonge & schone auto!

AUTO SHORTLEASEN IN LISSE, LISSERBROEK, NIEUW-VENNEP, BEINSDORP, SASSENHEIM, VOORHOUT, HILLEGOM, ABENESS OFWEL DE HELE BOLLENSTREEK
WILT U EEN AUTO SHORTLEASEN? OF EEN BESTELBUS SHORTLEASEN? OF ZELFS EEN ELEKTRISCHE AUTO SHORTLEASEN? DAT KAN ALLEMAAL BIJ BEELEN MOBILITY in LISSERBROEK. GOEDKOOP, SNEL EN GEMAKKELIJK.

bottom of page