top of page
Open Site Navigation

Fleetmanagement bij Beelen Mobility

Als innovatieve regionale speler op het gebied van wagenparkbeheer denken we bij Beelen Mobility graag mee met bedrijven over hoe ze hun mobiliteit kunnen verduurzamen. Hierbij gaat het overigens niet alleen over het terugdringen van uitstoot, maar ook over besparen op onderhoudskosten en het bevorderen van verkeersveiligheid. Want ook dat is duurzaamheid.


Beelen Connected

Klanten die kiezen voor Beelen Mobility krijgen een tool tot hun beschikking die alles in zich heeft om het beheer van een wagenpark te vergemakkelijken. Deze tool heet Beelen Connected (BC). Behalve een ritregistratiesysteem is BC o.a. voorzien van navigatiehulp, een tankpaskoppeling en een parkeer applicatie.

Veelzijdige tool

Beelen Connected geeft bestuurders daarnaast inzicht in hun rijstijl door middel van een helder puntensysteem dat metingen doet bij het accelereren, remmen en stationair draaien. Bestuurders en organisaties die hun ritten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier willen maken, kunnen hier veel baat bij hebben. Het is echter ook zeer behulpzaam voor klanten die willen besparen op brandstof- en onderhoudskosten.


Nauwkeurigere service

Een bijkomend voordeel is dat klanten die gebruik maken van de BC applicatie beter kunnen worden geholpen bij vragen over hun voertuigen. Doordat storingsmeldingen en kilometerstanden al op afstand kunnen worden uitgelezen, weet een bestuurder snel waar hij aan toe is. Ook kunnen onderhoudsmomenten nauwkeuriger worden ingepland.


Wagenparkbeheer

Voor wagenparkbeheerders geeft de applicatie eindeloze rapportage mogelijkheden. In één oogopslag kan van alle voertuigen in een wagenpark de locatie, bestuurder en onderhoudsstaat worden bekeken. Met deze kennis kan ook worden onderzocht of het vergroten of verkleinen van een wagenpark nodig is. Ook kunnen onduidelijkheden over gereden schades of bekeuringen gemakkelijk worden geverifieerd aan de hand van de ritregistratie gegevens.


Nieuwe gewoontes

Door de inzichten die de app geeft, worden medewerkers op een positieve manier aangemoedigd om een meer efficiënte en duurzame rijstijl te ontwikkelen. Elke rit die wordt gemeten, wordt voorzien van een score. Dankzij de technologie de in de auto ingebouwd zit, kan een rit naderhand worden geanalyseerd.


Acceleratie- en rem momenten worden overzichtelijk weergegeven in grafieken en gedetailleerde kaarten. Zo kan een bestuurder beter leren inschatten op welke momenten van een rit een andere rijstijl van nut zou kunnen zijn. Doordat direct te zien is welke resultaten een aanpassing in het rijgedrag oplevert, wordt het eenvoudig om hier een duurzame gewoonte van te maken.


Meer weten?

Wil je meer weten over Beelen Connected of ben je benieuwd hoe dit voor jouw onderneming zou kunnen werken? Neem dan gerust contact op met onze specialist, Max van Luijk Hij is bereikbaar via telefoon nummer 088-3360088 of via de e-mail op info@beelenconnected.nl.

bottom of page