top of page
Open Site Navigation

Samenwerking Beelen Mobility met Oscar Autoverhuur

Beelen Mobility is bij velen in de regio Bollenstreek een begrip. Dankzij 35 jaar aan ervaring in de automotive sector en nauwe betrokkenheid bij allerlei sportieve en duurzame initiatieven, hebben we een veelzijdig en loyaal klantenbestand opgebouwd.


Behalve in de regio waar we gevestigd en geworteld zijn, kijken we natuurlijk ook altijd naar manieren om onze diensten elders aan te kunnen bieden. Toen we recent kennismaakten met de enthousiaste oprichters van het Deense verhuurplatform Oscar Autoverhuur sloot dit goed aan bij onze ideeën.


We verheugen ons dan ook om te kunnen zeggen dat Beelen Mobility de samenwerking met Oscar Autoverhuur is aangegaan en dat klanten vanuit heel Nederland ons nu via die weg kunnen vinden.


Oscar Autoverhuur is een innovatief verhuurplatform dat auto's van verschillende partijen op transparante wijze aanbiedt aan particuliere klanten. Waar Beelen Mobility ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk meeneemt, draagt Oscar frisse ideeën aan over online dienstverlening en connectiviteit.


Deze samenwerking kan in feite een drievoudige win-win-win situatie worden genoemd. Winst voor de klant, die meer keus heeft en profiteert van de meest gunstige prijzen in de regio. Winst voor Oscar, die haar aanbod kan uitbreiden met onze goed verzorgde vloot. Winst voor Beelen Mobility, die haar naamsbekendheid kan uitbreiden en de kans krijgt om haar missie en visie te delen met een breder publiek.Wil je weten hoe het werkt? Bekijk dan eens de profielpagina’s van Lisserbroek en Amsterdam om ons aanbod te bekijken en direct een reservering in te boeken.

bottom of page